Despre noi

L'Ambiance

L'ambiance shop este un magazin online cu profil 'giftshop', cu ajutorul caruia dorim sa va oferim o solutie pentru achizitionarea de cadouri pentru cei dragi sau pentru dumneavoastra.

L’ambiance shop

L’ambiance shop a fost creat pentru a putea oferi oamenilor raspuns la intrebarea “De unde pot cumpara un cadou?”.

Am observat atat la noi, cat si la cei din jur ca suntem pusi intr-o situatie dificila atunci cand primim o invitatie la o aniversare, zi de nume sau pur si simplu dorim sa facem un cadou cuiva drag, din simplul motiv ca nu gasim cadoul care s-ar potrivi cel mai bine evenimentului.
Dupa multe drumuri la mall si multe cautari on-line, ajungem sa cumparam un cadou lipsit de personalitate, de care nu suntem foarte incantati si care stim cu siguranta ca nu va fi folosit de cel caruia i l-am daruit.

Din dorinta de a simplifica aceste lucruri, am creat acest magazin on-line, unde puteti gasi o gama variata de produse de aromaterapie, lumanari parfumate, lumanari de aromaterapie, lotiuni de corp, wax melts, bombe de baie, sapunuri artizanale, uleiuri esentiale, difuzoare de aromaterapie si multe altele.

Majoritatea produselor noastre de aromaterapie sunt create folosind ingrediente 100% naturale cum ar fi ceara de soia, uleiurile esentiale, untul de shea, glicerina, sarea de Himalaya, vitamina E si astfel acestea pot reprezenta cadourile ideale chiar si pentru persoanele cele mai pretentioase din viata noastra.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa mentinem o calitare ridicata a produselor pe care le comercializam, sa monitorizam produsele care va plac astfel incat sa diversificam gama acestora si sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune promotii si oferte de pret.

Viziunea noastra

Impreuna putem face din L’Ambiance shop magazinul online unde sa puteti gasi produsele de care aveti nevoie atunci cand vine vorba de un cadou pentru cei dragi sau atunci cand doriti sa dati o nota de eleganta caminului dumneavoastra.

Vom tine cont intotdeauna de parerea clientilor nostri, asa ca nu ezitati sa ne trimiteti sugestii folosind formularul de contact, sau alte mijloace de contact, pentru imbuntatatirea produselor si serviciilor noastre.