Accesorii

Filtre
Gata

6 Products

 • Bratara din Lemn - Buddha - L'Ambiance
  20.00 lei

  Bratara din Lemn – Buddha, unisex, este foarte usoara si plina de simplitate, avand simbolul Buddha, care poate atrage o energie chi pozitiva.

 • Bratara Hamsa Aurie - Howlit Alb - L'ambiance
  55.00 lei

  Bratara Hamsa Aurie – Howlit Alb – unisex, este foarte usoara si plina de simplitate, avand simbolul Hamsa, care poate atrage o energie chi pozitiva.

 • Bratara Piatra Lava - Ametist - Peste - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Ametist – Peste, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Chakra - Buddha - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Chakra – Buddha, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Cuart Montan - Tribal - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Cuart Montan – Tribal, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Turcoaz - Frunza - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Turcoaz – Frunza, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.