Piatra lava

Filtre
Gata

5 Products

 • Bratara Piatra Lava - Ametist - Peste - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Ametist – Peste, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Chakra - Buddha - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Chakra – Buddha, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Cuart Montan - Tribal - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Cuart Montan – Tribal, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratara Piatra Lava - Turcoaz - Frunza - L'Ambiance -9% Reducere
  50.00 lei

  Bratara Piatra Lava – Turcoaz – Frunza, poate reprezenta un cadoul special pentru cineva important din viata ta si se poate folosi si ca bijuterie cu aroma difuza, daca se adauga 1-2 picaturi de ulei esential peste pietre.

 • Bratarile prieteniei cu Pietre Pretioase - Eternitate - L'AmbianceBratarile prieteniei cu Pietre Pretioase - Eternitate - L'Ambiance -8% Reducere
  55.00 lei

  Bratarile prieteniei cu Pietre Semipretioase – Eternitate, sunt cadoul perfect pentru cei care vor sa marcheze legatura dintre 2 persoane, intr-un mod special, avand in componenta lor 2 pietre semipretioase: Jasp Leopard si Piatra de Lava.