Hidratare piele

5 Products

 • Set bombe de baie spumante - Caribbean Dream - L'AmbianceSet bombe de baie spumante - Caribbean Dream - L'Ambiance Stoc epuizat
  57.00 lei

  Set bombe de baie – Caribbean Dream, cadoul ideal chiar si pentru cei mai pretentiosi barbati, care ofera experienta olfactiva placuta a unui cocktail Piňa Colada, insotita de o senzatie efervescenta ce lasa pielea hidratata.

 • Set bombe de baie spumante - Gentleman's drink - L'AmbianceSet bombe de baie spumante - Gentleman's drink - L'Ambiance
  57.00 lei

  Set bombe de baie – Gentleman’s drink, cadoul ideal chiar si pentru cei mai pretentiosi barbati, care ofera experienta olfactiva placuta a unui cocktail Gin & Tonic, insotita de o senzatie efervescenta ce lasa pielea hidratata.

 • Set bombe de baie spumante - Special agent - L'AmbianceSet bombe de baie spumante - Special agent - L'Ambiance Stoc epuizat
  57.00 lei

  Set bombe de baie – Special agent, cadoul ideal chiar si pentru cei mai pretentiosi barbati, care ofera experienta olfactiva placuta a unui cocktail Martini, insotita de o senzatie efervescenta ce lasa pielea hidratata.

 • Unt de Corp cu Shea - Capsuni - L'AmbianceUnt de Corp cu Shea - Capsuni - L'Ambiance -7% Reducere
  65.00 lei
  1.00 out of 5
  (1.00)

  Unt de corp cu shea – Capsuni, hraneste si hidrateaza pielea lasand-o neteda si catifelata la atingere, confera elasticitate si lasa un parfum delicat.

 • Unt de Corp cu Shea - Grapefrut - L'AmbianceUnt de Corp cu Shea - Grapefrut - L'Ambiance Stoc epuizat
  65.00 lei

  Unt de corp cu shea – Grapefrut, hraneste si hidrateaza pielea lasand-o neteda si catifelata la atingere, confera elasticitate si lasa un parfum delicat.