Ce este o bomba de baie si cum poate fi folosita in ritualul de relaxare?

Stresul din vietile noastre ocupate poate afecta atat pielea, cat si mintea noastra si aici intervin beneficiile bombelor de baie. Ingredientele bombelor de baie parfumate sunt menite sa creeze o experienta de rasfat in care va puteti relaxa inainte de culcare. Asadar, arunca-ti bomba de baie preferata in cada si bucurati-va de atmosfera parfumata, spumoasa si luxoasa.

Ce sunt bombele de baie?

Putem spune cu siguranta ca bombele de baie sunt cele mai prietenoase produse de ingrijire a pielii. Dar din ce sunt facute cu adevarat bombele de baie si ce beneficii le-au facut irezistibile pentru multi dintre noi?

Bombele de baie sunt amestecuri sferice de unica folosinta parfumate si cu uleiuri benefice pe care le puteti arunca in cada inainte de baie. Ingredientele primare sunt bicarbonatul de sodiu si acidul citric, care interactioneaza unul cu celalalt odata dizolvate in apa pentru a crea acel efect de spuma pe care il cunoastem si il iubim. Odata ce apare aceasta reactie, bomba de baie se dizolva si se desface, eliberand toate lucrurile bune din interior: de la mirosuri irezistibile la emolienti pentru netezirea pielii, care actioneaza ca un agent de catifelare a pielii.

Care sunt beneficiile bombelor de baie?

  1. Iti trezeste si iti bucura simturile: creaza o atmosfera unica

Aveti nevoie de cateva minute de atentie pentru a va evalua starea de spirit, apoi alegeti ingredientele si aromele pentru bombe de baie in consecinta. De exemplu, puteti alege bombe de baie ce au ca ingrediente o aroma de flori de mimoza pentru o perioada in paradisul tropical sau o aroma de lavanda pentru o sesiune relaxanta de spa.

  1. Ofera o hidratare intensa a pielii

Odata dizolvate in apa, bombele de baie elibereaza acid citric care ajuta la slabirea straturilor deteriorate ale pielii. Uleiurile din bombele de baie tind, de asemenea, sa fie super hidratante, iar relaxarea intr-o cada de uleiuri hidratante va lasa pielea moale si catifelata.

  1. Relaxeaza atat corpul cat si mintea

Cu proprietati de hidratare si mirosuri irezistibile, ingredientele pentru bombe de baie va ajuta sa va relaxati. Rasfatul intr-o baie calda timp de 15-20 de minute va poate ajuta sa scapati de stres dupa o zi lunga si grea. De secole, oamenii folosesc baile pentru efectele lor benefice asupra pielii si muschilor, iar studiile recente confirma ca o baie calda poate ajuta la calmarea durerilor si a tensiunii.

Asadar bombele de baie sunt un plus grozav pentru rutina dumneavoastra zilnica si probabil, cele mai eficiente in a va elibera de stres si a va ingriji pielea in acelasi timp. In magazinul L`ambiance gasiti bombe de baie, colorate si parfumate, cu ingrediente benefice atat corpului, cat si mintii dvs. Experimentati diferitele colectii de parfumuri si gasiti amestecul dvs. preferat!